top of page

Bijna doodervaring

Ik begeleid mensen die een Bijna-doodervaring hebben gehad. Vaak zijn mensen die een BDE hebben gehad, veranderd hierdoor.

Zij zijn in een dimensie geweest die afwijkt van het aardse leven met alle dualiteiten. Er heerst daar onvoorwaardelijke liefde en het is daar licht. Men krijgt een gevoel van eenheid. Vaak hebben zij contact gehad met overleden familieleden of hebben contact gehad met engelen, gidsen etcetera. Soms is er alleen het gevoel van intense vrede.

Teruggekomen uit de 'dood' missen deze mensen vaak iets, ze verlangen terug naar dit licht, de liefde en de eenheid. Ze hebben moeite met hun terugkeer op de aarde, ze hebben heimwee.

Niemand begrijpt hen, ze zijn bang om hun verhaal te doen omdat ze denken dat mensen ze gek vinden. Ze zijn vaak veranderd, hun blik op het leven is veranderd. Er heeft een transformatie plaatsgevonden. Zaken die eerst een grote rol in hun leven speelden, spelen nu geen of alleen een kleinere rol. Depressiviteit kan wel een grote rol gaan spelen, zoals ook een immense eenzaamheid. Er kan sprake zijn van behoorde heimwee. Dit kan problemen geven.

Ook kan het zijn dat men ineens bepaalde gaven heeft, zoals het vermogen om te helen, het vermogen om contact te hebben met overledenen/helpers/gidsen/engelen en diverse andere paranormale gaven. Hieraan moet men misschien ook wennen. Ook hier kan ik uitleg geven en mensen met deze gaven begeleiden. Geen verhaal is gek genoeg voor mij.

Ik begeleid deze mensen om hun leven weer op te pakken hier op aarde. Ik kan ze weer dit gevoel van heelheid geven zodat het gemis weggaat en men zich weer hier op aarde thuisvoelt. Het is mogelijk om zich weer te verbinden met de heelheid, de liefde en het licht, zonder dat men 'dood' hoeft te gaan.

bottom of page