top of page
Ankh praktijk Suestra
Amethist praktijk Suestra

Energetische therapie

 

Eclectisch

In mijn opleiding voor Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig (EEN) therapeute heb ik geleerd om met diverse middelen en technieken mensen te helpen. Eclectisch betekent: Uit verschillende methodes het beste halen. Bij ieder consult worden je chakra's en energievelden gemeten met een pendel. Zijn hier blokkades in, dan bepaal ik intuïtief welke methodes ik toe zal passen zodat de energie weer kan stromen. Ik word hierin begeleid door mijn gidsen.

Ik werk onder andere met de volgende methoden:

 

Ankh

De ankh is een instrument dat weer herontdekt is om energetisch mee te werken. Hij werd in het Oude Egypte veel gebruikt. De Ankh bestaat uit verschillende legeringen metaal. Hierdoor wordt een energetische behandeling behoorlijk versterkt. 

Kosmische schijf

De kosmische schijf wordt gebruikt om karmische trauma's aan te pakken, uit vorige levens. Het is een schijf met 2 of 4 kleuren, deze kleuren staan voor de planeten. In het midden zit een gat.

 

Edelstenen

Soms gebruik ik allerlei soorten (half)edelstenen om energetisch te werken. De stenen hebben ieder hun specifieke werking.

Een-druppels en Bachbloesemdruppels

Ter ondersteuning van een energetische behandeling maak ik vaak gebruik van Bachbloesemdruppels en EEN-druppels. Deze laatste zijn ontwikkeld door Instituut EEN en werken op chakra-bewustzijns-spiritueel niveau. 

 

Aura- en chakrahealing

Je aura en chakra's worden door deze behandeling weer in balans gebracht. Er wordt aandacht besteed aan 'probleemgebieden' die ik intuïtief aanvoel. Deze behandeling werkt heel ontspannend.

Vergevingssessie

Vergeven is een goed middel om los te laten. Veel problemen worden veroorzaakt doordat men dingen wegstopt. Uitgebreide info over vergeven vindt u op mijn website:

 

 

 

Bronlichtenergie vanuit het hart

Dit is een vorm van energie die rechtstreeks uit mijn hart komt. Het is geen universele energie, maar bestaat uit pure liefde. Deze energie werkt zeer krachtig om blokkades op te heffen, geestelijke en lichamelijke. De energie gaat vanzelf naar de plaats waar hij nodig is en doet daar zijn werk. Ik hoef je hierbij niet aan te raken. 

bottom of page