top of page

Workshop 'Bronlichthealing vanuit je hart'.

Marga Heijnen en ik gaan een zeer mooie workshop 'Bronlichthealing vanuit je hart' starten. Deze bijzondere workshop hebben we in zijn geheel doorgekregen van onze helpers uit het licht. In deze workshop leer je in drie bijeenkomsten te werken met zeer fijne, krachtige energie die vanuit je hart komt. In tegenstelling tot de tot nu toe bekende healingmethoden, zoals bijvoorbeeld Reiki, wordt niet met universele energie gewerkt, maar met energie die rechtstreeks uit je hart komt.  Men is geen doorgeefluik. Door middel van een inwijding in het laatste deel, word je in het diepst van je wezen verbonden met de Albron en ben je in staat om daarna vanuit je hart of via je handen krachtige energie te sturen. Deze energie werkt geheel zelfstandig en bestaat uit zeer kleine lichtdeeltjes (Monaden) die een soort van eigen bewustzijn lijken te hebben. Je hoeft de ontvanger niet aan te raken.

De inwijdingen uit deze workshop hebben Marga en ik ons mogen herinneren en we hebben te horen gekregen van onze begeleiders dat de tijd nu rijp is om deze zeer verfijnde vorm van healing te onderwijzen. Ook kregen we letterlijk door hoe de workshop gegeven moet worden, wat het moet kosten, uit hoeveel delen deze moet bestaan, etcetera.

Deel I:

Bestaat onder andere uit het openen van je chakra's en kijken of je Kundalini-energie ontwaakt is. Het is van belang dat je Kundalini-energie goed stroomt en niet meer opgerold zit bij je stuitje. Bij veel mensen die al een tijdje met het verruimen van hun bewustzijn bezig zijn geweest, is dit het geval. Er worden meditaties gedaan om je bewust te worden van deze stromende energie. Als de Kundalini energie nog niet ontwaakt is, wordt bekeken en overlegd met onze en jouw gidsen of deze op een veilige manier ontwaken mag. Voor dit ontwaken gebruiken we eveneens meditaties. Verder krijg je energetische druppels mee die het proces ondersteunen.

Mag deze energie niet ontwaken, dan heeft de deelname aan de workshop geen zin en krijg je je geld terug als je al betaald hebt. Dit is ook het verschil met bijvoorbeeld Reiki, Quantum Touch etc., waarin iedereen ingewijd kan worden/kan leren.

Deel II:

Bestaat uit het openen van je hart. Hier worden ook weer meditaties voor gebruikt. Ook worden er mantra's gebruikt.

Je hart dient open te gaan zodat je je kunt verbinden met de hoge trillingsfrequentie die in deel III aan de orde komt. Ook na dit deel krijg je energetische druppels mee om de opening te ondersteunen.

Deel III:

Het laatste en tevens het belangrijkste deel. Tijdens een inwijding wordt er een symbool in je hart geplaatst door de Serafijnen. Dit symbool staat voor de manifestatie van een zeer hoge trillingsfrequentie. De symbolen van deze workshop zijn niet te vergelijken met de symbolen die bij Reiki gebruikt worden. Deze hoeven dan ook niet uit het hoofd te worden geleerd. Ook na dit deel krijg je energetische druppels mee om de opening te ondersteunen.Deze inwijding wordt begeleid door Jeshua en Isis. Indien je in bezit bent van een Ankh, dien je deze mee te nemen. Alle Ankhen van de aanwezigen worden met elkaar verbonden en worden verbonden met de Bron. Dit zorgt voor een nog krachtigere verbinding. Indien je geen Ankh bezit, kunnen wij zorgen voor een Ankh tegen een schappelijke prijs (ongeveer 30 euro of 152 euro voor een luxere Ankh). 

Doel:

Het doel is om, na de inwijdingen door de Serafijnen, healingen te gaan geven met zeer verfijnde energie van zeer hoge trilling. Verder kun je je ingewijde Ankh gebruiken voor intense healingen. Deze Ankh past zijn energie aan de ontvanger aan, zodat die precies krijgt wat hij/zij op dat moment nodig heeft. 

Kosten: 

Deel I en II kosten 125 euro per deel. Deel III kost 150 euro. De duur per deel is ongeveer 1 dag en de lunch (broodjes, soep en salade) is inbegrepen. Verder is er onbeperkt water, koffie en thee. Betaling ter plekke of van te voren overmaken. Je mag per deel betalen, er is ook geen verplichting om alle drie de delen te volgen. Dit is echter wel aan te raden omdat het anders geen zin heeft.

Datum:

Nog nader te bepalen :  In ieder geval aanvang 11.00 uur. Einde 16.00 uur.

bottom of page