top of page

Disclaimer

Praktijk Suestra staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 56017855 en is verantwoordelijk voor de inhoud van de websites

www.suestra-natuurgeneeskunde.nl, www.kundalinicoach.nl en www.energetisch-huisreinigen.nl,

 

Praktijk Suestra besteedt de uiterste zorg aan de volledigheid, juistheid en actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden worden echter niet uitgesloten. De praktijk is in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect als gevolg van of die voortvloeit uit het gebruik van de op deze website beschikbare informatie/adviezen.

U blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid, lichamelijk of geestelijk. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor uw eigen bewustwordingsproces en genezingsproces.

 

Diagnose: Praktijk Suestra is niet bevoegd tot het stellen van een medische diagnose. Er wordt dan ook nadrukkelijk geadviseerd om hiervoor een arts te raadplegen.

 

Externe links: Op mijn website verwijs ik naar externe links. Hier heb ik geen zeggenschap over en ben dus niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

 

Copyright: De informatie op de website mag niet gekopieërd worden en is uitsluitend bestemd voor de bezoeker. Het is niet toegestaan de inhoud van de website of gedeelten hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Praktijk Suestra.

bottom of page