top of page

Engeleninwijdingen

In deze workshop word je ingewijd om met de aartsengelen te gaan werken. De workshop bestaat uit 3 delen. Na het volgen van deze 3 delen ben je in staat om anderen te helen, je zelf te helen en zelf inwijdingen te gaan geven.

Wat wordt er gedaan in deel 1?

Er wordt uitgelegd wat engelen zijn, aartsengelen en geboorte-engelen. Verder krijg je uitleg wat een inwijding inhoudt.

Je leert waar de eerste 5 aartsengelen voor staan. Bij ieder van hen hoort een kristal, een kleur, een teken van de dierenriem en een etherische olie. Iedere aartsengel heeft een eigen manier van werken. Je leert jezelf te behandelen. Bij iedere aartsengel hoort een eetbare bloem, je krijgt een heerlijk recept erbij. Laat je verrassen door deze liefdevolle inwijding die je lichaam en geest zeer zeker positief zal beïnvloeden!

In deel 1 word je ingewijd om met de volgende aartsengelen te werken:

Aartsengel Michaël

Aartsengel Metatron

Aartsengel Sandalfon

Aartsengel Haniël

Aartsengel Ariël

Prijs deel 1: 125 euro, inclusief een heerlijke, uitgebreide lunch, koffie, thee en water. Je ontvangt een certificaat en documentatie.

Duur: Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Datum wordt nog bekend gemaakt.

ENGELENINWIJDING DEEL 2

Het vervolg op deel 1. Door mee te hebben gedaan aan het eerste deel, is je energietrilling verhoogd. We gaan je inwijden om te werken met de volgende 5 aartsengelen:

Aartsengel Uriël

Aartsengel Gabriël

Aartsengel Raguël

Aartsengel Jofiël

Aartsengel Raziël

Je leert tevens om andere mensen te helpen met behulp van de aartsengelen. 

Bij deze tweede inwijding hoort ook een afstand symbool.

Genezen op afstand is een uitstekende manier om met engelengenezing te beginnen.

Men heeft geen persoon nodig en ook geen behandelkamer of ligbed. Genezen op afstand is ook een goede manier uw bewustzijn van de helende energieën die ons op aarde omgeven, te ontwikkelen.

Prijs deel II: 125 euro, inclusief een heerlijke, uitgebreide lunch, koffie, thee en water. Je ontvangt een certificaat en documentatie. Duur: Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Datum in overleg.

ENGELENINWIJDING DEEL 3

Tijdens dit laatste deel leer je te werken met:

Aartsengel Rafaël

Aartsengel Jeremiël

Aartsengel Zadkiël

Aartsengel Chamuël

Na deze inwijding word je energetische trilling nog verder verhoogd, zodat het werken met deze aartsengelen gemakkelijk gaat. De aartsengelen staan te popelen om met ons te gaan werken. Na deze laatste inwijding kan en mag je zelf inwijdingen gaan geven in de liefdevolle energie van deze Aartsengelen!

Prijs deel II: 175 euro, inclusief een heerlijke, uitgebreide lunch, koffie, thee en water. Je ontvang een certificaat en documentatie. Duur: Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Datum in overleg.

bottom of page