top of page

Intuïtieve wastekeningen maken (encaustic)

Ook wel encaustic genoemd. Dit is een zeer oude techniek om tekeningen te maken. Men laat was smelten met behulp van een heet strijkijzer en dan 'teken' je op speciaal papier. Hierbij gebruik je je intuïtie. Iedereen kan het, je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen.

Tijdens deze gezellige avond leer je mooie tekeningen te maken. Eerst krijg je een duidelijke uitleg en een demonstratie. Daarna mag je zelf aan de slag. Wij zorgen voor papier, wasco en strijkijzers. Je kiest de kleuren die je aanspreken. Nadat je wat geoefend hebt, ga je serieus aan de slag. Je zult versteld staan welke creaties er te voorschijn komen. Je ontdekt welke boodschappen er in de tekeningen verborgen zijn. Deze boodschappen zijn verhelderend, helend en transformerend.

De workshop duurt 3 uur en wordt meestal 's avonds gegeven. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. Plaats: Nog niet bekend.

De avond begint om 19.00 uur (inloop 18.30 uur) en duurt tot 22.00 uur. Investering: 25 euro. Data worden nog bekend gemaakt.

bottom of page